Omgeving Beuningen

Wat kun je allemaal doen in de omgeving?

In de directe omgeving kunt u diverse mooie wandel- en fietsroutes maken. Zo is het heerlijk om in de avond nog even een wandelingetje te maken over de dijk langs de Waal. Vanaf de dijk heeft u een prachtig uitzicht over de uitgestrekte uiterwaarden.

 

Het Slot Doddendael

Het Slot Doddendael, waar u heerlijk kunt dineren, ligt op slechts 3 km. afstand. Op minder dan 2 km. ligt het veerpontje dat elke 30 minuten (eind april tot begin september) over de Waal vaart naar Slijk-Ewijk. In de directe omgeving zijn diverse leuke restaurants.

 

 Steden in de buurt

Nijmegen ligt op slechts 6 km. afstand met bijna 500 restaurants en verschillende musea. Centrum Arnhem ligt op 18 km.

 

 Golfen & Waterrecreatie

In de buurt zijn diverse waterrecreatie gebieden en in Groesbeek (op 14 km.) ligt het schitterende Golfresort ‘Rijk van Nijmegen’ met maar liefst 45 Holes.

 

Wandeltocht

Overnachten in een B&B in Beuningen is heerlijk. Een erg leuke 1-daagse wandeltocht is Klompenpad ’t Doddendaelpad, beginnend en eindigend in Beuningen.

Een fantastische meerdaagse wandelervaring is de pelgrimsroute Walk of Wisdom die o.a. door Beuningen gaat.

 

Activiteitenagenda

Activiteitenagenda Beuningen en omgeving: mei: Lentefeesten Beuningen juni: Open Tuinen Weekend en 3-daags Muziekfestival Down the Rabbit Hole juli: Nijmeegse 4-Daagse september: Kunstroute Beuningen

december: Overdekte schaatsbaan in Beuningen of Wijchen hele jaar: Diverse concerten in GelreDome Arnhem en Goffertpark Nijmegen