Gastenboek

Hier vindt u recensies van diverse gasten die in onze B&B verbleven.

Tellu schreef op 29 juni 2019 (Ooijevaarshuisje):
Het verblijf in dit huisje was veel leuker dan verwacht. Heerlijk buiten gezeten tussen de fruitbomen en genoten van het ontbijt. We wouden eigenlijk niet weg. Ik zou zeker terugkomen en mijn zusje en haar vriend ook. Zeer vriendelijke mensen. Gaven ook goede tips over Openbaar Vervoer. Aanrader! 

Betty schreef op 17 juni 2019 (Sprokkelhuisje):
Wat een mooie B&B, daar word ik vrolijk van! Even helemaal onthaasten en mij voorbereiden op het geven van een training in De Droom. Deze overnachtingsplek ga ik zeker onthouden!

Tara schreef op 10 juni 2019 (Ooijevaarshuisje):
Ik boekte het Sprokkelhuisje maar dit was (helaas) 1 nacht niet beschikbaar. Maar niks helaas…, achteraf zijn we zo blij dat we het Ooijevaarshuisje hadden… dat direct zit aan de grote open tuin, in alle rust. we hebben gebruik gemaakt van de vuurkorf en lekker ontbeten op de vlonder voor het huisje in de heerlijke zon! Geweldige plek voor jong en oud. Super leuke en gastvrije mensen en alles was zo schoon/nieuw en prima bedden!

Sven schreef op 14 mei 2019 (Sprokkelhuisje):
Wat is het hier prachtig zeg. Eigenlijk zonde dat we hier maar slechts 1 nacht zijn vanwege een concert in het Goffertpark. Bedankt voor de goede zorgen!

Liesbeth schreef op 31 mei 2019 (Ooijevaarshuisje):
Prachtige tuin om heerlijk tot rust te komen en ‘s-avonds nog buiten te zitten en een vuurtje te maken op de kampvuurplaats voor de accommodatie. Heel vriendelijke mensen, alles is voorhanden zoals beschreven staat (ook de badjassen, zo fijn!). Kinderbedje werd zonder aanvraag alvast neergezet, goed meegedacht. Prima om met vier personen in te overnachten (goed te weten dat het echt vier éénpersoonsbedden zijn).

Hanjo en Marcella schreven op 7 april 2019 (Sprokkelhuisje):
Hier kan geen ***hotel tegen op!! Heerlijk bed, heerlijke tuin, heerlijk ontbijt!

Paul schreef op 7 januari 2019 (Sprokkelhuisje):
Jullie eerste gasten in het nieuwe jaar hebben genoten van dit gezellige sprokkelhuisje en de goede verzorging! Tot ziens.

Job en Jeanine schreven op 31 december 2018 (Sprokkelhuisje):
Bedankt voor de gezelligheid en de super overnachting! Leuk wakker worden op je verjaardag met een zo fantastisch ontbijt. Tot de volgende keer!

Jeanne en Fokje schreven op 7 oktober 2018:
Heerlijke plek om te slapen. Prima ontbijt! En voor ons een prima manier om de bruiloft op Slot Doddendael te bezoeken. Wie weet, tot ziens!!

Carla en Ninke schreven op 24 september 2018:
Wat een heerlijk plekje is de B&B in jullie prachtige paradijs. De tuin, de rust, jullie vriendelijkheid maken dit een groot succes. We hadden geen betere plek kunnen uitzoeken… en dan ‘s-ochtends een heerlijke douche en dito ontbijt. Zijn we weer in de regio… weten we jullie Sprokkeltuin te vinden.

Miep schreef 17 september 2018:
Dank voor de gastvrijheid. Heerlijk, rustig plekje om bij te komen. Ontbijt prima! Zeer vriendelijke gastvrouw en -heer.

Anita en Jan schreven op 19 augustus 2018:
Het was ‘Noflik’, gesellig op zijn Hollands. HET WAS TOP. Bedankt voor alles, de gezelligheid, het heerlijke ontbijt, de zon en de mooie locatie.

Janine und Heiko schreven op 12 augustus 2018:
Wir sind spontan angekommen und wurden direkt herzlich empfangen. Eine sehr gemütliche Unterkunft. Vielen Dank!

Anton schreef op 23 juli 2018:
Wij, vier 4-Daagselopers die een zeer slecht verblijfadres hadden gekregen, zijn jullie zeer dankbaar dat jullie ons op zo’n uiterst korte termijn hebben willen opvangen en dat nog wel in zo’n prachtige accommodatie met zo veel gastvrijheid. Top en dank je wel.

Rianne en Kim schreven op 13 juli 2018:
Lieve mensen, hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. Wat hebben jullie het prachtig voor elkaar! Super verblijf en een heerlijk ontbijt. We hebben genoten.

Georg schreef op 29 juni 2018:
Wir haben hier Rettung aus Regennot erfahren und bedanken uns herzlich. Es war ein Aufenthalt zum Wohlfühlen in gemütlicher Umgebung, schöner hatte es nicht sein können! Vielen Dank.

Henk en Edith schreven op 27 mei 2018:
We hebben genoten van jullie mooie tuin en huisje! Onze jongens sliepen samen in de caravan. ‘s-Avonds hebben we nog een kampvuurtje gemaakt. Spijt dat we maar 1 nachtje geboekt hebben.