Gastenboek

Hier vindt u recensies uit het gastenboek dat in onze B&B ligt.

Paul schreef op 7 januari 2018:
Jullie eerste gasten in het nieuwe jaar hebben genoten van dit gezellige sprokkelhuisje en de goede verzorging! Tot ziens.

Job en Jeanine schreven op 31 december 2017:
Bedankt voor de gezelligheid en de super overnachting! Leuk wakker worden op je verjaardag met een zo fantastisch ontbijt. Tot de volgende keer!

Jeanne en Fokje schreven op 7 oktober 2017:
Heerlijke plek om te slapen. Prima ontbijt! En voor ons een prima manier om de bruiloft op Slot Doddendael te bezoeken. Wie weet, tot ziens!!

Richard en Marleen schreven op 3 oktober 2017:
Lieve mensen, het was een kort (zakelijk) maar heerlijk verblijf in die ‘lieve’huisje. We hebben genoten van een avond totale rust, heerlijk in een druk bestaan! Bedankt voor alles.

Carla en Ninke schreven op 24 september 2017:
Wat een heerlijk plekje is de B&B in jullie prachtige paradijs. De tuin, de rust, jullie vriendelijkheid maken dit een groot succes. We hadden geen betere plek kunnen uitzoeken… en dan ‘s-ochtends een heerlijke douche en dito ontbijt. Zijn we weer in de regio… weten we jullie Sprokkeltuin te vinden.

Miep schreef 17 september 2017:
Dank voor de gastvrijheid. Heerlijk, rustig plekje om bij te komen. Ontbijt prima! Zeer vriendelijke gastvrouw en -heer.

Anita en Jan schreven op 19 augustus 2017:
Het was ‘Noflik’, gesellig op zijn Hollands. HET WAS TOP. Bedankt voor alles, de gezelligheid, het heerlijke ontbijt, de zon en de mooie locatie.

Janine und Heiko schreven op 12 augustus 2017:
Wir sind spontan angekommen und wurden direkt herzlich empfangen. Eine sehr gemütliche Unterkunft. Vielen Dank!

Anton schreef op 20 juli 2017:
Wij, vier 4-Daagselopers die een zeer slecht verblijfadres hadden gekregen, zijn jullie zeer dankbaar dat jullie ons op zo’n uiterst korte termijn hebben willen opvangen en dat nog wel in zo’n prachtige accommodatie met zo veel gastvrijheid. Top en dank je wel.

Rianne en Kim schreven op 13 juli 2017:
Lieve mensen, hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. Wat hebben jullie het prachtig voor elkaar! Super verblijf en een heerlijk ontbijt. We hebben genoten.

Georg schreef op 29 juni 2017:
Wir haben hier Rettung aus Regennot erfahren und bedanken uns herzlich. Es war ein Aufenthalt zum Wohlfühlen in gemütlicher Umgebung, schöner hatte es nicht sein können! Vielen Dank.

Henk en Edith schreven op 27 mei 2017:
We hebben genoten van jullie mooie tuin en huisje! Onze jongens sliepen samen in de caravan. ‘s-Avonds hebben we nog een kampvuurtje gemaakt. Spijt dat we maar 1 nachtje geboekt hebben.